JORDI MOLINER

Nascut a finals de la dècada dels 50 a Badalona, Barcelona. Després de cursar els seus estudis d’Arquitectura a l’E.T.S.A.B (Barcelona), va establir el seu despatx professional al 1982 formant la societat Poch & Moliner & Partners. L’any 2003 funda Moliner Office Architects, societat amb la que desenvolupa els seus projectes.

SECTORS

Han estat molts els treballs que ha realitzat tant en el sector públic com per iniciativa privada: equipaments, espais públics, habitatges, edificis comercials i industrials, disseny d’interiors i disseny de mobiliari. També ha realitzat conferències i cursos com a professor convidat a diferents països d’Europa i Amèrica.

PREMIS

Ha obtingut importants premis com el “Fad” d’Arquitectura, el “Ciutat de Barcelona” d’Arquitectura i “La medalla d’or de la Bienal” d’Arquitectura de Buenos Aires.

OBRES

Entre les seves obres es troben el edificis dels Jutjats de Badalona I de Sant Feliu de Guíxols, la Residencia Roca i Pi, la Biblioteca de Can Casacuberta, el Centre Internacional de Negocis, Decathlon Badalona, Ikea Badalona, hospitalet, Amadora i Matoshinos, les naus industrials Urbis-Cenefa de Montigalà, el projecte de remodelació del Club Natació Terrassa o el Centre Comercial La Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

OBRES

Com a obra recent podem destacar la Rambla de Floridablanca i la reconversió de l’edifici Park Industrial, ambdós a Badalona o els edificis d’habitatges del grup CORP, a diverses zones de l’àrea de Barcelona. Actualment realitza projectes per diversos grups promotors com La Llave de Oro, Urbemar o Proedif, a la vegada que ultima la construcció de l’edifici Torre Diagonal per Altamira Asset Management.

EL EQUIP


ARQUITECTES, DECO, ARQUITECTES TÈCNICS, ADMINISTRACIÓ, ESTRUCTURES, ENGINYERS

ARQUITECTES

Jordi Moliner

Gràcia Borrell

Nice Matamala

Sandra Parellada

Víctor Damián

Olga Rof

Francesc Plazas

Bernat Martí

Marina Boix

Francesc Fernández

DECO

Marta Serra

ADMINISTRACIÓ

Carmen Arrebola

ARQUITECTES TÈCNICS

Josep Maria Pujol

Gemma García

Jordi Jara

Àngel Gil

Miguel Àngel Delgado

José Antonio Guisado

Jordi Dunjó

ESTRUCTURES

Nolac

ENGINYERS

Project express

AIA - arquitectòniques

Arnau Villaplana

Toni Ametller